DE GOUDEN DRAAK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3448 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Gouden Draak. Meer weten? Ontdek meer

4 mrt 2024 om 22:03 Heel goed heerlijk
4 mrt 2024 om 7:02 Erg goed qua smaak, temperatuur, hoeveelheid. Wij zijn tevreden:) bedankt!
3 mrt 2024 om 20:43 Super lekker eten Op tijd bezorgd
3 mrt 2024 om 19:54 Tasty food and a menu for two can easily feed three. Nice diversity in the menu options as well.
3 mrt 2024 om 19:35 We hadden 1.30 van te voren besteld en kwam 19 min eerder prima en aardige en nette jongen wij vonden alleen dat de loempia.s van het huis met rundvlees best klein was een beetje te duur voor deze loempia.s ook kregen we maar 1 sambal bij.
29 feb 2024 om 21:20 Heerlijk gegeten. Bezorging was niet op tijd, jammer.
28 feb 2024 om 23:12 Lekker en snel!
27 feb 2024 om 20:35 Gewoon super goed, En netjes bezorgd en netjes op tijd
26 feb 2024 om 6:44 Rijsttafel voor 2 personen was goed en goede porties
25 feb 2024 om 21:15 Bezorgers bellen soms niet aan, daarom staat er 'NIET kloppen bij de beschrijving, dat horen we niet'. Deze bezorger dacht dat te kunnen negeren en liet het eten 10 minuten koud worden. Probeer eens een boek te lezen, dat kan helpen.
25 feb 2024 om 21:01 Een vriendelijke bezorger stond ons te woord. De bestelling was 25 minuten te laat. Desondanks hebben we genoten van het eten.
25 feb 2024 om 19:04 Viel vies tegen bami nasi loempia koud heel koud en geen saté die hoorde er ook bij dus al met al waardeloos